Az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület (1033 Budapest, Vörösvári út 101.) Küldöttgyűlése az Egyesület választógyűlését 2020. január 31. napjára (péntek) 11:00 órai kezdettel hívja össze az EJI székhelyére (1033 Budapest, Vörösvári út 101.). Tájékoztatjuk, hogy a választógyűlés akkor határozatképes, ha azon a tagok több mint fele jelen van. A Küldöttgyűlés a választógyűlés határozatképtelensége esetén a megismételt választógyűlést

2020. február 6. napjára (csütörtök) 11:00 órára

változatlan napirenddel és az eredeti meghívóval a Budapest Music Centerbe (1093 Budapest, Mátyás utca 8.) hívja össze. A megismételt gyűlés a megjelentek számára tekintet nélkül határozatképes.

 A választógyűlés napirendje:

  1. Határozatképesség megállapítása: a jelölő-, szavazatszámláló és mandátumvizsgáló bizottság jelentése a Választógyűlés határozatképességéről
  2. A levezető elnök, a jegyzőkönyvvezető és a jegyzőkönyv hitelesítő megválasztása
  3. A Küldöttgyűlés tevékenységéről szóló beszámoló (határozathozatal nélkül)
  4. A Felügyelőbizottság beszámolója az EJI működéséről (határozathozatal nélkül)
  5. A jelölő-, szavazatszámláló és mandátumvizsgáló bizottság jelentése a tisztújítás előkészítéséről
  6. A Küldöttgyűlés tagjainak megválasztása
  7. A jelölő-, szavazatszámláló és mandátumvizsgáló bizottság jelentése a választás eredményéről
  8. A Küldöttgyűlés megválasztott tagjairól hozott határozat kihirdetése
  9. Egyebek (határozathozatal nélkül).

Kérjük, részvételi szándékát e-mailen a valasztogyules@eji.hu levelezési címen vagy telefonon az (1) 479-5164-es telefonszámon jelezze számunkra.

Tájékoztatjuk, hogy – a Kjkt. elektronikus úton történő joggyakorlásra vonatkozó szabályainak megfelelően - amennyiben a választógyűlésen személyes részvétel helyett az EJI fiók útján kíván résztvenni, úgy erre vonatkozó igényét legkésőbb a választógyűlést megelőző három munkanappal kell írásban jeleznie az EJI számára.

« vissza az előző oldalra

Hírek


Interjúk

Fesztbaum Béla: A színház számomra szenvedély

Fesztbaum Béla a színházi jelmez mögött mindig az embert keresi, és a hangot, amellyel üzenetet tud közvetíteni múlt és jelen között.

Szulák Andrea: A színház csapatjáték, nem jó, ha valaki túl sok a színpadon

Elegancia, közvetlenség, humor, hiteleség – Szulák Andrea igazi díva, akinek minden rezdülése, vibrálása érzékeny összhangban áll.

Füstös Bálint: Zeneszeretőből fanatikussá váltam

Füstös Bálint kamaszkora óta a zene szerelmese, gitárját szinte soha sem hagyja magára, gondolatai minden pillanatban a zene körül forognak. Tehetségét a zene világa hamar felismerte. 2014-ben alapította meg Törőcsik Kristóffal és Lábas Vikivel közösen a Margaret Island zenekart. 

Bródy János: Minden dal egy kicsit olyan, mintha a gyermekem lenne

Az Illés-együttes volt a kezdet, a lázadó kamaszkor, az első nagy szerelmek és csalódások korszaka. A Fonográf idején értem igazán tudatos művésszé és az első szólólemezem sikere avatott engem önálló előadóvá. 

Koncz Zsuzsa: Hiszek a dalok erejében

Rájöttem, a dalokkal olyan eszköz van a kezemben, amellyel kifejezhetem, kiénekelhetem azt, hogy milyennek látom a világot. - Interjú Koncz Zsuzsával

Litkai Gergely: A stand-up több mint vicceseket mondani a színpadon

A jó stand-up strukturált, több rétegű, érzelmeket ébreszt, gondolkodásra ösztönöz. Erre pedig tudatosan kell készülni, mert ez már írói és előadói képesség, amit lehet és kell is fejleszteni. - Interjú Litkai Gergellyel


Eseménynaptár

2020
02/
28

Hangfelvételek regisztrációs határideje

2020
05/
20

Küldöttgyűlés (elektronikus hírközlési eszköz útján)

2020
06/
30

Jogdíjkifizetés (külföldi jogdíjak)

2020
06/
30

Jogdíjkifizetés (2019. évi rádiós, lehívásos, háttérzenei és kiegészítő díjak, külföldi jogdíjak)

2020
09/
15

Audiovizuális adatlapok regisztrációs határideje

2020
10/
31

Jogdíjkifizetés (audiovizuális jogdíj, ismétlési jogdíj, külföldi jogdíjak)